Home Drammen Stor innsatsvilje i World Cup sporet i dag

Stor innsatsvilje i World Cup sporet i dag

0
Stor innsatsvilje i World Cup sporet i dag

Det tradisjonsrike barneskirennet ble arrangert for fjortende gang på Bragernes torg i dag. Med det er årets skifest i Drammen i gang!

Skiglede og god stemning stod i fokus, da 500 barn i ulike aldersklasser stilte til start på torget i ettermiddag.

Godt med litt hjelp underveis

Konnerud Idrettslags Orienteringsgruppe stilte mannsterke for å bistå de små skiløperne i løypene. Tips om riktig bøy i knærne i unnarennet og litt motiverende tilrop i bakkene gjorde stor lykke blant de iherdige utøverne. Mannskap fra politiet stod og delte ut gullmedaljer etter endt målgang.

Smøreservicen var dessuten upåklagelig for dem som trengte litt feste under skiene. Brakar stilte også i år med egen «smørebu» hvor barna kunne stikke innom for å få preppet skiene før start.

Nypreparerte løyper midt i sentrum

Foreldre og besteforeldre hadde møtt opp for å heie på barna. Barneskirennet gikk i nypreparerte løyper i den flotte traseen som slynger seg rundt Bragernes torg og opp til kirken. Innsatsen i dag stod ikke tilbake for det vi kan forvente oss av eliten som skal i sporet i morgen.

Jubileumsår for folkefesten på torget

Den populære skisprinten i Drammen arrangeres for femtende gang. Det har vært en stor publikumssuksess, med opp mot 20.000 skiinteresserte langs den så flott tilrettelagte arenaen midt i Drammen sentrum. Et folkeliv som dette, setter en unik ramme rundt dette velrennomerte skirennet for verdenseliten.