Home Drammen Bo Innbygger´n: Ingvild Sedahl

Innbygger´n: Ingvild Sedahl

0
Innbygger´n: Ingvild Sedahl

Drammen er en by det er lett å trives i!

Navn: Ingvild Sedahl
Alder: 28 år
Driver med: Jeg jobber som kommunikasjonsrådgiver i Kongsberg Innovasjon. I min jobb har jeg ansvaret for kommunikasjonsarbeidet i bedriften i tillegg til å følge opp kunder som trenger bistand innen mitt fagfelt. Det er en veldig varierende og spennende jobb fordi jeg både planlegger, produserer og følger opp ulike kommunikasjonstiltak.

Hva er det aller beste med Drammen? Det aller, aller beste med Drammen er den korte veien til marka, flotte muligheter ved elvebredden og alle de hyggelige Drammenserne! Det er en by det er lett å trives i!

Hvis du fikk 100 millioner til å utvikle Drammen by – Hvilket tiltak ville du brukt pengene på? Det er vanskelig å si. Strømsø har i alle fall et stort potensiale som knutepunkt. Siden jeg bor i den delen av byen ville jeg brukt mer penger til å utvikle Strømsø til et enda bedre sted å leve, arbeide og bo.

Hvis du skulle guide en gruppe turister i Drammen – hva ville du vist fram først? Det må være den flotte Drammensmarka vår med alle de fine turmulighetene. Alle burde oppleve de koselige stiene og spaserveiene i Bragernesåsen og nyte utsikten over Drammen til litt god mat og drikke på Åspaviljongen. Ellers ville jeg vist frem torget, elvebredden og tatt de med på bysykkel-tur. Det er ikke noe som er bedre enn å oppleve byen på hjul.

Hvis du ser tilbake – hva er du mest stolt av å ha fått til? Jeg er vel kanskje mest stolt av å ha fått til personlig vekst, lært det å kjenne meg selv og det å jobbe konstruktivt med livets oppturer og nedturer.

Hva er du mest redd for? Det må være det å miste mine nærmeste og de jeg er glad i. Det er både vondt og vanskelig.

Hva er ditt beste minne? Alle de flotte fjellopplevelsene jeg hadde som liten i Ål, Hallingdal. Vi leide en gammel seter på åremål. Det var hverken strøm eller vann på hytta, så det var ganske primitivt, men det er det som skaper den ekte hyttefølelsen mener jeg.

Hvis du kunne gi et nyfødt barn bare ett råd, hva ville det være? Følge drømmene sine. Det er kanskje litt klisje, men jeg tror det er viktig. Jeg har et inntrykk av at alt for få tør å gjøre det. Du er din egen lykkessmed. Holder du på med noe du liker vil du trives i hverdagen din. Jeg tror det er sunt å ta litt risiko så lenge du er realistisk.

Når var sist gang du tok et steg inn i det ukjente uten å ane hva som kunne vente deg? Det var faktisk da jeg begynte i jobben i Kongsberg Innovasjon. Jeg jobbet tidligere i energibransjen med et helt kommunikasjons- og markedsføringsteam rundt meg. I den jobben jeg har nå er det bare meg med min fagkompetanse, jeg har ansvaret for alt innen kommunikasjon og markedsføring i bedriften. Feltet mitt måtte bygges opp. Det var ingen som jobbet med det hos oss tidligere. Det var en ny og spennende utfordring for meg.

Hvilke tre ting ville du tatt med deg på en øde øy? Det viktigste er vel vann og mat, men jeg hadde ikke klart meg alene så jeg måtte hatt med meg den personen jeg trives best med.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here