Home Informasjon

Informasjon

Nettmagasinet 3001.no

3001.no er et nettmagasin med fokus på Drammen. Menneskene, miljøene og historiene er utgangspunktet, men like viktig er det visuelle innholdet, med gode bilder og videoer. Takket være lojale lokale annonsører er 3001.no helt gratis for leserne. Løsningen er selvfølgelig 100% responsiv og tilpasset desktop, nettbrett og mobil. 3001.no eies og drives av Akari AS på Kongsberg. Målet med 3001.no er å skape et gratis alternativ for leserne, med fokus på et mer spennende lokalt innhold.

Innholdet
Det redaksjonelle innholdet på 3001.no vil i høy grad fokusere på glade og spennende historier. Mennesker som tenker utenfor boksen og har valgt litt annerledes er et godt utgangspunkt, men også alt som kan gi visuelle opplevelser og de gode bildene. Innholdet blir mer «tidløst» og varer lenger enn typiske nyhetssaker i nettaviser.

Annonsere?

bis_5902
Geir A. Bakka. Salgsansvarlig i Akari AS, har lang erfaring fra mediebransjen og er født og oppvokst på Kongsberg. Telefon: 400 42 927 Epost: geir@3600.no

3001.no gir gode muligheter for deg som ønsker å nå ut til befolkningen i Kongsberg. Profesjonell veiledning, målretting og hjelp til produksjon av annonser, betyr bedre resultater og større lønnsomhet. Antall visninger betyr ikke alt. Treffsikkert budskap til rett målgruppe i riktig kontekst er helt vesentlig for effekten av dine annonser. 3001.no tilbyr også gode muligheter for markedsføring gjennom foto og video – eller «content marketing» – betalt innhold. Fleksibilitet og effektiv annonsering er vårt mål. Ta kontakt med geir@3600.no dersom du ønsker mer informasjon om annonse – og markedsføringsmulighetene på 3001.no.

Tips?
Har du tips om saker eller mennesker vi bør skrive om? Interessante eller morsomme historier som andre også bør få ta del i? Noe vi bare må ta bilder av og dele med alle? Ta kontakt med Inger Johanne Reime eller Reidar Heieren.

Nettmagasinet 3001.no eies og driftes av:
AKARI AS
Bygg 125
Kirkegårdsveien 45
3616 KONGSBERG

For nærmere opplysninger kontakt: Bjørn Isaksen – 48050225 – Se også 3600.no eller akari.no