Home Næringsliv Bedrifter C Soaps: Ekte vare fra Drammen!

C Soaps: Ekte vare fra Drammen!

0
C Soaps: Ekte vare fra Drammen!

Vask rent med god samvittighet!

Caroline Heyerdahl har utviklet C Soaps, en bred serie med effektive og miljøvennlige rengjøringsprodukter for forbrukere som bryr seg.

Gründeren driver fra sitt hjemmekontor på Bragernes, og har oppnådd gode resultater på kort tid med sitt utvalg av sunne vaskemidler som også møter hverdagens krav.

Grønn tornado for både deg og hjemmet

 C Soaps serien er utviklet for hud og hår, hus og hytte, ja til og med bikkja er tilgodesett med egne grønne produkter.

–Produktserien innbefatter både tøyvask, oppvaskmiddel, håndsåpe, håndkrem, sjampo, balsam, dusjsåpe, toalettrens, glass og speil, forteller gründeren.

Heiastemning i Drammen

Innehaveren mener at C ikke hadde hatt den flotte utviklingen uten facebook og instagram, men aller viktigst er det å ha et solid «omland», som Carolines tante sier.

– Jeg flyttet til Drammen og min manns barndomshjem i 2006, og trives kjempegodt. Jeg har vært så heldig å ha gode folk og venner, som virkelig har støttet opp om idéen min. I Drammen har det vært veldig heiastemning, og vår første forhandler CC Naturkost har vært enestående. Det samme gjelder kjente og ukjente fjes på SATS, som kommer bort og er så ålreite.

–Jeg mener Drammens nye slagord burde bli «Ikke for å skryte, men jeg er fra Drammen»! Så ålreite er folk og fe her, utbryter Caroline entusiastisk.

Grønn hverdag

–Jeg har en barndom preget av et bevisst forhold til miljø. Jeg er opprinnelig fra Bærum, og foreldrene mine drev et småbruk i Asker. Jeg fikk servert skikkelig mat, og økologisk frukt og grønt. Dette fokuset på grønn hverdag fikk jeg ekstra skjerpet etter å ha bodd i New York en tid. Så da jeg returnerte til Norge med barn i magen, ble det litt av en krasjlanding da jeg så det tilgjengelige utvalget i dagligvarehyllene her, sier Caroline.

–Vi tilbringer mye tid innendørs, og det er viktig for meg at vi skal kunne ha det rent og delikat uten at det går ut over noe eller noen. Vi ser tydelige skadevirkninger fra vår bruk av hudpreparater, hårprodukter og vaskemidler med ulike kjemiske tilsetninger. Når vi må holde pusten mens vi vasker speilet er det noe galt fatt, poengterer utvikleren.

–Idéen om den grønne serien C såpe og vaskemidler ble skapt som et tilsvar til denne utviklingen. Jeg ønsket å gjøre noe drastisk med både innhold og forpakning, sier Caroline.

Produktutvikling uten unødige og skadelige kjemi

–Jeg har vært ute i verden og lært. Jeg har plukket ingredienser og knyttet meg til flinke folk, som har gjort det mulig å bygge opp denne grønne serien med delikate hverdagsprodukter. Alt er testet ut på laboratorier.

–Sluttproduktene er prøvekjørt hjemme hos venner. Entusiasmen og de positive tilbakemeldingene gir meg stor tro på at jeg har funnet frem til produkter som trengs i det norske spekteret av vaskemidler, uttaler produktskaperen fra Bragernes.

Økologiske duftblandinger

–For å gi deg et lite aromakick i hverdagen, er C Soaps produktene tilsatt våre egne økologiske duftblandinger, etter nøye utvalg av meg. Våre forbrukere kan velge mellom en rekke himmelsk deilige dufter. Vi har duftkombinasjoner som agurk/mynte, lavendel, appelsinblomst, eucalyptus, geranium og saltvann, forklarer Caroline.

Rent innhold og etiketter til å begripe seg på

Caroline Heyerdahl fronter en ukomplisert serie med grønne og naturlige vaskemidler. C Soaps er helt uten gufne greier og unødige kjemikalier. Her finner du ingen syntetiske tilsetningsstoffer som farge og parfyme. Heller ingen rare benevnelser som falater, parabener, triklosan og BPA.

Serien er dessuten vegansk, og et supert alternativ for dem som ønsker å avstå fra animalske biprodukter. Produktserien er selvsagt ikke testet på dyr.

–Dette er naturlige og trygge produkter som gjør skikkelig rent! Jeg liker kombinasjonen ren og sunn, sier Caroline entusiastisk!

– Produktene mine er utviklet etter strenge krav, og jeg garanterer for at serien er mild og god. Her trenger du så absolutt ikke å være kjemiker for å forstå etiketten, forsikrer Caroline.

Trygt, grønt og til og med litt skjønt!

Her er det tenkt på både form og innhold! Flaskene er fylt med saker som gir godt innemiljø og topp stemning. I tillegg så har gründeren utviklet en delikat emballasjeserie som en videreføring av det rene konseptet.

–Vi synes flaskene våre er så pene, at de godt kan stå fremme! Vi har selvsagt brukt pet plastflasker, som kan resirkuleres. Dessuten har vi kjempefine refill løsninger som reduserer avfallet og sparer miljøet vårt, forteller Caroline.

Spennende vei videre

Vi arbeider hele tiden med nye bærekraftige produkter. Nå forberedes vårens lanseringer og vi fortsetter å bruke ressurser på gode refill-løsninger. Høsten har også mye hyggelig i ermet, og julen for 2018 planlegges i disse dager. Fint med mye snø!

C Soaps selges i dag hos 250 forhandlere over hele landet. Dette innbefatter en rekke gårdsbutikker, en del Meny butikker og Norway Designs Oslo.

I Drammen finner du C Soaps blant annet på CC Naturkost, Drammen Dyrehotell, Candle Art, Home & Cottage. Produktene er også å få på Evas Hage i Lier og Drømmeboden i Svelvik.